Referenties

Instellingenberaad Jeugdzorg NH

Instellingenberaad Jeugdzorg NH
‘Enthousiasme was verrassend groot’

De samenwerkende organisaties voor Jeugd- en Opvoedhulp en Bureau Jeugdzorg in Noord-Holland hebben in mei 2013 de webwinkel jeugdzorgcursus.nl geopend. In deze webwinkel hebben wij een keur aan cursussen en trainingen bijeengebracht met het oogmerk hiermee de professionaliteit van jeugdzorgwerkers te versterken. De webwinkel heeft tot de zomer 2014 met groot succes gedraaid en binnenkort start het najaarsprogramma.

Jack Weerdmeester heeft bij ons 2 soorten trainingen verzorgd. De cursus Oplossingsgericht Werken aan doelen voor jeugdzorgwerkers: 3 dagen en ook SKJ- geaccrediteerd.

Daarnaast leverde hij een cursus van 2 dagen voor onze medewerkers op ondersteunende diensten.

Het enthousiasme voor beide trainingen was verrassend groot.. Ik citeer zo maar een paar uitspraken:

“Jack is een prettige trainer, fijne afwisseling in theorie en praktijk, met echte aansluiting bij de groep”.
“Ik ben geïnspireerd om hiermee verder aan de slag te gaan!”
“Het effect is voor mij een verandering in samenwerken met ouders. Ouders geven nu aan wat de gewenste situatie is”. “Bedankt voor de superleuke lessen!”
Hier hoef ik niets meer aan toe te voegen toch? Men leert veel, het sluit aan bij de eigen praktijk en vindt het ook nog superleuk.

Als opdrachtgever kan ik ook zeggen dat het afstemmen met Jack over het cursusprogramma plezierig en moeiteloos verloopt. Hij schakelt snel, denkt mee en je hebt in no time je training onder zijn leiding helemaal op de rails.

Beide trainingen kregen afgelopen voorjaar in onze webwinkel het predicaat TOPPER toegekend.

En dat wij komend najaar weer graag van de trainingskwaliteiten van Jack gebruik gaan maken, zal nu geen verdere uitleg meer behoeven.

Christien Schut
Projectleider deskundigheidsbevordering
Instellingenberaad Jeugdzorg NH